Huis huren in

Gepubliceerd op 10 september 2024 om 08:17

Op zoek naar woonruimte?

Wij richten ons met integerhuren.nl vooral op het aanbod van Nederlands particuliere huizenbezitters, waar dat huis ook staat. 

Particuliere eigenaar

Een Woning, appartement, bungalow, villa, studio, kamer of chalet huren, bij integerhuren.nl hebben we een groot bestand van verhuurders en makelaars die direct te benaderen zijn. Je kunt via onze site direct contact met de verhuurder opnemen. In contact komen met de particuliere verhuurder kan via de contactknop onderaan de advertenties, of via de contactgegevens die specifiek bij de advertentie vermeld staan.

Tijdelijke woonruimte

Er zijn tijdens een mensenleven vaak momenten dat je tijdelijk woonruimte zoekt, om bijvoorbeeld een verhuizing te kunnen overbruggen. Je hebt bijvoorbeeld je huis verkocht, maar nog geen ander huis gevonden of het duurt langer dan verwacht voordat je nieuwbouw woning klaar is. Dan is een tijdelijk onderkomen handig.

Hoe lang mag je verblijven in een vakantiewoning?

Tijdelijk huren mag, maar je moet wel de regels in de gaten houden. De meeste gemeenten mensen staan het toe dat mensen langere tijd wonen op een vakantiepark. Hiermee kun je het probleem oplossen dat je nieuwe woning nog niet is opgeleverd. Vraag even na in de gemeente waar jij wilt wonen, hoelang dat daar toegestaan is. Meestal is de maximale verblijfsduur een jaar.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.